Corvin-negyed, Csarnok negyed, Magdolna negyed, Népszínház negyed, Orczy negyed, Palotanegyed, Százados negyed, Tisztviselőtelep.

Eladó lakások Budapest 8. kerület

Eladó Garázs Losonci negyed

Budapest VIII. kerület, Losonci negyed
Eladó Garázs
Jázmin utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:7.700.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:7 szintes
  • Hivatkozási szám:E-VIII–35-281
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információk



AZONOSITÓ: E-VIII–35-281

Elképesztő lehetőség Budapesten  a VIII. kerületben található, 2007-ben épült Jázmin apartmanház alján elhelyezkedő, 14 négyzetméteres teremgarázs beálló, amely most eladó! Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a Corvin negyed szomszédságában található, közel a Nokia épületéhez.
A társasház magas szintű biztonságot kínál a kamerázott rendszerével, és a földszintről könnyedén megközelíthető az automata kapunyitással. Az okostelefonnal vezérelhetőség további kényelmet biztosít, így mindig könnyedén és biztonságban tudhatja gépjárművét.
Ez az ingatlan nemcsak praktikus, de remek befektetési lehetőség is, hiszen elhelyezkedése miatt könnyedén bérbe adható. Az alacsony közös költség (csupán 2600 Ft) további előnyt jelent.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegye még ma magáévá ezt a kivételes teremgarázst! Az ingatlan számos előnnyel rendelkezik, amelyek mind a mindennapi kényelmet, mind a hosszú távú befektetést szolgálják. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.