Dinamika és fejlődés Józsefvárosban

Eladó lakások Budapest 8. kerület

Eladó Garázs Corvin negyed

Budapest VIII. kerület, Corvin negyed
Eladó Garázs
Nagy Templom utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:12.000.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:7 szintes
  • Hivatkozási szám:E-VIII-35-347
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információkAzonosító:E-VIII-35-347

Eladó egy jól parkolható garázshely Budapest VIII. kerületében, a 2009-ben épült Corvin sétányon, a Premier házban, amely a Nagytemplom utcából közelíthető meg. Az egyszintes 14nm--es teremgarázs, bejárata távirányítóval nyitható, és parkolás után bármelyik lépcsőház könnyen elérhető. 
A vásárlás részét képezheti egy maximum 20 méterre található 3 m²-es tároló is, amelynek ára további megegyezés szerint alakul, így könnyedén és kényelmesen megközelíthető. A teremgarázs kamerával felszerelt, tiszta, rendezett környezettel büszkélkedik, rendszeresen karbantartott és takarított, hogy mindig optimális állapotban maradjon. A közös költség 4700 Ft.
A teremgarázs rendkívül előnyös elhelyezkedésű, biztonságérzetet nyújt a leendő tulajdonosoknak. Ideális választás lehet kiadásra vagy befektetésre, hiszen jelenleg is ki van adva. A kiváló infrastruktúra és a jó elhelyezkedés garantálja a hosszú távú értéknövekedést. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.