Corvin-negyed, Csarnok negyed, Magdolna negyed, Népszínház negyed, Orczy negyed, Palotanegyed, Százados negyed, Tisztviselőtelep.

Eladó lakások Budapest 8. kerület

Eladó Garázs Józsefváros (Nagykörúton kívül)

Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül)
Eladó Garázs
Szerdahelyi utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:8.990.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:4 szintes
  • Hivatkozási szám:E-VIII-23-675
  • Érdeklődni:+36-20-448-6400

Leírás, további információkAzonosító: E-VIII-23-675

Budapest VIII. kerületében, a Szerdahelyi utcában, egyedülálló lehetőséget kínálunk Önnek: egy újszerű ház -1. szintjén található 14 m2-es teremgarázs beállóhely eladásra kerül. 
A bejárat a  beállóhelyre  okos eszközről irányított, így könnyedén és kényelmesen megközelíthető. A teremgarázs  rendszeresen karbantartott, és mindig tiszta környezetben várja új tulajdonosát.
Ez a beálló ideális választás lehet kiadásra vagy befektetésre, mivel kiváló infrastruktúrával és elhelyezkedéssel rendelkezik, ami hosszú távú értéknövekedést garantál. 
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Legyen Öné ez a kényelmes és biztonságos teremgarázs, és élvezze a város közelségét egy modern és jól karbantartott ingatlanban. 
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részleteket tudjunk megbeszélni, és segíthessünk az Ön ingatlanbefektetési terveiben!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.