Dinamika és fejlődés Józsefvárosban

Eladó lakások Budapest 8. kerület

Eladó Raktár Csarnok negyed

Budapest VIII. kerület, Csarnok negyed
Eladó Raktár
Víg utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Raktár
  • Ár:13.900.000 Ft
  • Lakóterület:20 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:5 szintes
  • Lift:van
  • Hivatkozási szám:E-VIII-35-346
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információkAzonosító:E-VIII-35-346

Eladó VIII. kerületben, Új építésű házban a Víg utcában egy kis raktárhelyiség Budapest szívében, a Blaha Lujza tér közelében, egy társasház mélygarázsának szintjén. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, központi területen található, ami ideális választás a budapesti központú szakemberek számára, legyen szó klímaszerelésről, víz-, gáz-, fűtésszerelésről vagy asztalos munkákról.
A raktár egy 20 négyzetméteres elsődleges helyiségből és egy 30 négyzetméteres másodlagos helyiségből áll. Az elsődleges helyiség 2 méter belmagasságú, ahol a társasházhoz tartozó szerelvények találhatók, amelyek valamennyire korlátozzák a hely kihasználhatóságát. A másodlagos helyiség a mélygarázs autólehajtója alatt helyezkedik el, ezért a belmagassága fokozatosan csökken, de így is bőven elegendő helyet kínál a berendezések és eszközök tárolására.
A raktár közvetlenül a mélygarázsból nyílik egy kis folyosón keresztül, ami könnyű ki- és berakodási lehetőséget biztosít bármilyen gépjárművel. A mélygarázshoz távirányítós kapun keresztül lehet lehajtani, így az eszközök mozgatása gyors és egyszerű. Az ingatlan további előnye, hogy a raktárhelyiség és a mélygarázs közötti folyosón egy kézmosó helyiség is található, ami szabadon használható.
A raktár rezsiköltsége mindössze 5800 Ft, ezen felül nincs semmilyen egyéb költség. Az ár tartalmazza a víz- és áramellátást is, amit a közös költség fedez. Ez az ingatlan ideális megoldást kínál azoknak a szakembereknek, akik központi, könnyen elérhető és praktikus tárolóhelyet keresnek eszközeik számára.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.