Corvin-negyed, Csarnok negyed, Magdolna negyed, Népszínház negyed, Orczy negyed, Palotanegyed, Százados negyed, Tisztviselőtelep.

Eladó lakások Budapest 8. kerület

Eladó Telek Orczy negyed

Budapest VIII. kerület, Orczy negyed
Eladó Telek
Kőris utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:289.000.000 Ft
  • Lakóterület:695 m2
  • Hivatkozási szám:E-VIII–35-143
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információk



AZONOSÍTÓ: E-VIII–35-143

Budapesten VIII. kerületében, az Orczy negyedben, a  Kőris utcában egy 695 négyzetméteres telekterülettel rendelkező ingatlant kínálunk eladásra! Ez a kivételes lehetőség tökéletes választás mindazoknak, akik vágyakoznak a városi élet nyújtotta kényelemre és álmaik otthonának vagy társasházának megteremtésére. Engedje meg, hogy bemutassuk ennek a különleges ingatlannak néhány kiemelkedő jellemzőjét, és mutassuk be, miért érdemes megfontolni ezt az eladó telket: Kiváló Besorolás: Az ingatlan L1-VIII-5 övezeti besorolással rendelkezik, amely lehetővé teszi 5 emeletes társasház építését. A pince és a tetőtér beépíthetősége lehetővé teszi a lakóterület hatékony kihasználását, így szabadságot adva a tervezésnek. Közművek: A telek már rendelkezik minden alapvető közművel, beleértve a vizet, villanyt, gázt és csatornát. Ennek köszönhetően könnyedén kialakítható és beköltözhető terület, minimalizálva a kényelmetlenségeket. Megközelíthetőség: A kiépített szilárd burkolatú úthálózatnak köszönhetően a telek könnyen megközelíthető, biztosítva ezzel a jövőbeli tulajdonosoknak a kényelmes hozzáférést. Környezet és Bővítési Lehetőség: A telek minden oldalról körülkerített, és további 1005 négyzetméterrel bővíthető. Ez lehetővé teszi egy még tágasabb és privátabb környezet kialakítását, ahol az álmok valóra válnak. Ez a telek remek befektetési lehetőség azoknak, akik saját otthonuk vagy társasházuk építését tervezik egy fejlődő és kényelmes városrészben. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért vagy a telek személyes megtekintésének megszervezéséért, és lépjen be az új építkezés izgalmas világába.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265     


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.